DOLAR 32,3709 0.15%
EURO 34,9618 -0.33%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN 22760110.52148%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

RockA yeni şarkıları “Yağmurun Gölgesi”‘ni müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • RockA yeni şarkıları “Yağmurun Gölgesi”‘ni müzikseverlerle buluşturdu

RockA yeni şarkıları “Yağmurun Gölgesi”‘ni müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
16 Kasım 2021 12:36
RockA yeni şarkıları “Yağmurun Gölgesi”‘ni müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Kül”, “Ölü Kral” ve şimdi de “Yağmurun Gölgesi”… Başarılı nu metal grubu RockA, “Yeniden Hayale” isimli albümünden teklilerini yayınlamaya devam ediyor.
“Yağmurun Gölgesi”, karanlık atmosferi ve hayatla ilgili söylemek istedikleri olan bir sonbahar şarkısı. Ana ritim yürüyüşüyle tansiyonu sürekli gergin tutarak zaman zaman daha da sertleşen şarkı, köprü bölümündeki iniş ve çıkışıyla adeta bir yağmur gibi üzerinize yağıyor.
Şarkının tüm prodüksiyonu her zaman olduğu gibi yine gruba ait. Söz ve müzikte Halil Özüpek, mix işlemlerinde Konnekt.Studio, mastering işlemlerinde ise Çağlar Türkmen imzası var.
RockA, her grup elemanın bir rüyasının anlatıldığı “Yağmurun Gölgesi”nin klibinde ise bizi daha farklı dünyalara götürüyor. İç hesaplaşmalar, hayal dünyalarının yıkılışları ve gerçekle yüzleşmelerin anlatıldığı klip Halil Özüpek’in yönetmenliğinde Ankara’da 4 günde çekildi ve post prodüksiyon çalışmaları 10 gün sürdü.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.