DOLAR 32,4022 0.18%
EURO 35,0867 -0.14%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 22964652.38509%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

“PSM’de Caz” yerli ve yabancı caz ustalarını bir araya getiriyor!

“PSM’de Caz” yerli ve yabancı caz ustalarını bir araya getiriyor!

ABONE OL
5 Nisan 2022 12:24
“PSM’de Caz” yerli ve yabancı caz ustalarını bir araya getiriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zorlu PSM, müziğin her türüne olan sıra dışı yaklaşımıyla müzikseverlere eşsiz deneyimler sunmayı planladığı caz konsepti “PSM’de Caz” ile yazın ilk günlerinde dinleyicilerine melodik bir ziyafet sunuyor. Caz’ın birbirinden değerli usta isimlerinin yer alacağı ve “Dinle, hisset, keşfet! PSM’de Caz ile dünyan değişsin!” mottosuyla yola çıktığı serisi “PSM’de Caz”, Zorlu PSM’nin büyüleyici sahnelerinde müzikseverleri bekliyor.

“PSM’de Caz” günlerinde cazın usta isimleri Zorlu PSM sahnelerinde olacak. 4 Mayıs’ta Fransız melodileriyle tomurcuklanan İsveçli star Lisa Ekdahl, 10 Mayıs’ta Grammy ödüllü efsanevi caz-füzyon grubu Yellowjackets, 13 Mayıs’ta “Erol Evgin Caz Söylüyor” konseptiyle Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, 20 Mayıs’ta kırk yılı aşkın müzikal deneyimiyle cazın yaşayan efsanelerinden Anouar Brahem, 20 Mayıs’ta caz ve funk melodilerini harmanladığı eşsiz performansıyla trompet ustası Sefi Zisling, 21 Mayıs’ta sadece üretimleriyle değil kimliği ve güçlü duruşuyla uluslararası arenada büyük bir saygınlık elde eden Liraz, 26 Mayıs’ta Ethio-Jazz’ın kurucuları arasında gösterilen; caz ve funk’ı geleneksel Etiyopyalı halk melodileriyle harmanlayan Mulatu Astatke, 27 Mayıs’ta kalbinde davullar, bas, keyboard ve canlı ses deneyimleri olan; önceden hazırlanmış elektronik seslerle doğaçlama performansı harmanlayan virtüöz davulcu Jojo Mayer’in projesi NERVE, 9 Haziran’da tanınmış caz sanatçıları ve Barok müziğin önemli yorumcuları ile PSM’de Caz’a özel içeriğiyle JazzAntique Zorlu PSM’nin birbirinden büyüleyici sahnelerinde sahne alacaklar!

PSM’de Caz konserlerinin biletlerine Passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.