Pınar Çekirge “Bazen Rüyalar Gerçek Olur”

Pınar Çekirge “Bazen Rüyalar Gerçek Olur”

Burak Şamlı bundan tam dokuz yıl önce Isparta’da SDÜ GSF 1. Sınıf öğrencisiyken, hemen her yerde övgüyle söz edilen İstanbul Şehir Tiyatrosu yapımı ” İstanbul Efendisi ” ni çok merak ediyormuş…ama derslerinden fırsat bulup, İstanbul’a gelme imkanı olmamış bir türlü.

Bu arada hemen belirteyim, hayallerinden biri İBBŞT’de oyuncu olmakmış, diğeri de….

Evet, ” İstanbul Efendisi ” ni izleyememiş ama oyunun fotoğraflarına erişmiş ve o fotoğraflarda gördüğü makyajı yüzünde uygulayıp, fotoğrafını çekmiş.

Ve o an şöyle bir dilekte bulunmuş :

” Umarım birgün Engin Alkan, bu oyunu yeniden sahneye taşır.Ve kimbilir, belki ben de…herhangi bir rolü üstlenirim.”

Genç bir oyuncu olarak hayal ve hayat kırıklıkları yaşadığı, umutlarının kırıldığı bir zamanda, bir ilan gözüne çarpar Burak Şamlı’nın..Müsahipzade Celal’in ” İstanbul Efendisi ” adlı oyunu için oyuncu seçmeleri yapılacaktır.

Başvurur…heyecanlıdır.Olsun, ne kaybedecektir ki.Elense bile, bu audition sürecinde eğlenmeyi aklına koymuştur.Sonrası mı ?

” Artık her Cuma akşamı Bakırköy Hop Sahne’ye eğlenmek için gidiyorum.En büyük hayalim, rüyam değerli yönetmenim Engin Alkan sayesinde gerçek oldu. O’nunla tanışmak, çalışmak, sahnede beraber eğlenmek o kadar özel ve önemli ki, seneler önce bir öğrenci olarak bir hayal kurmuştum ve bugün o hayalimi yaşıyorum.”

Daha ne olsun, öyle değil mi ?

” İstanbul Efendisi ” gençliğin tatlı, coşkun sesiyle sahnede fırtınalar estiriyor.İzlemenizi öneririm.

Bir yanıt yazın