DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN 22900762.39933%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Pilavüstü Aşk filminin hazırlıklarında sona gelindi
  • Magazin Name
  • Pilavüstü Aşk filminin hazırlıklarında sona gelindi

Pilavüstü Aşk filminin hazırlıklarında sona gelindi

ABONE OL
13 Ekim 2020 22:48
Pilavüstü Aşk filminin hazırlıklarında sona gelindi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senaristliğini Kamuran Süner’in, yönetmenliğini Bülent Terzioğlu’nun üstlendiği bir CineMutfak projesi olan “Pilavüstü Aşk” filmi için ilk adım atıldı. Önümüzdeki hafta Antalya’da çekimlerine başlanacak filmin okuma provası oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. Film, ünlü bir restoran zincirinin tek varisi olan Elvan Kaşıkçızade ile pilavıyla İstanbul gece tayfası ve taksiciler arasında meşhur olan seyyar pilavcı Rıdvan Merinos’un aynı ortak amaç için yollarının kesişmesi sonucu başlarından geçen olayları anlatıyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Pilavüstü Aşk filmin kadrosu tanınmış oyunculardan seçildi

Yapımcılığını CineMutfak’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda 2005 yılında başladığı kariyerine birçok dizi ve sinema filmi ekleyen Hande Katipoğlu, yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan “Kavak Yelleri” dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan ve “Eltilerin Savaşı” filmindeki “Selim” rolü ile beğeni toplayan Ferit Aktuğ, seyircinin beğeniyle izlediği birçok komedi filminde de rol alan tiyatro sanatçısı Ayhan Taş, “Hayat Bilgisi” dizisindeki Rüya karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Yıldız Asyalı, “Poyraz Karayel”, “Kurtlar Vadisi”, “Kavak Yelleri” ve “Hanımın Çitliği” gibi sevilen dizilerde rol almış başarılı tiyatro oyuncusu Tayfun Sav, 1995 yılında başladığı oyunculuk kariyerine birçok dizi, sinema ve reklam filmi sığdıran Levent Sülün ve 2019-2020 Pantene Altın Kelebek Ödüller’inde “En İyi Çocuk Oyuncu” kategorisinde ödül alan Ebrar Demirbilek gibi sevilen pek çok isim bulunuyor.

Pilavüstü Aşk filminin vizyon tarihi şimdiden belli oldu

Çekimleri önümüzdeki hafta Antalya’da başlayacak filmin CGV Mars Dağıtımın desteği ile Şubat 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.