DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Pia Türkü Evi’nde Zaza müziğinin efsane isimleri sahne aldı

Pia Türkü Evi’nde Zaza müziğinin efsane isimleri sahne aldı

ABONE OL
7 Mart 2022 03:26
Pia Türkü Evi’nde Zaza müziğinin efsane isimleri sahne aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Beylikdüzü, Beykent’te hizmete giren Pia Türkü Evi dün gece Zaza Müziğinin efsane isimlerinden birisi olan Uygar Doğanay’ı ağırladı.

Uygar Doğanay sahne öncesi yaptığı açıklamada yeni bir albüm müjdelerken “Bir aksilik olmazsa bayramın ilk günü albümüz çıkacak. Ama bu albüm öncesinde sevenlerimize bir jest olsun diye bir single ile buluşturacağım. İnşallah albümüm beğenilir” dedi.

Sahnenin yoğunluğunun sorulması üzerine Uygar Doğanay “Belli bir sabit kitlemiz var. Aile boyu sanatçıyız” diyerek cevaplarken yaşanan Ukrayna ile Rusya savaşına lanet ettiğini ve bu acıların çabuk son bulmasını dilediğini ifade etti.

Uygar Doğanay sahnede iken kendisini izlemeye gelen amcası Abbas Doğanay’da yeğenin ve Pia Türkü Evi’ni dolduran misafirlerin ısrarı üzerine sahne alarak geceye ayrı bir renk kattı.

Uygar Doğanay sahnesine sevilen parçaları ile başlarken kendisini izlemeye gelen ve Pia Türkü Evi’ni tıklım tıklım dolduran müzikseverler ünlü sanatçıya şarkılarında eşlik ettiler.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan Pia Türkü Evi işletmecisi Ali Kahraman “3 ay gibi bir kısa sürede Türkiye’nin saygın sanatçılarını türkü evimizde ağırlamaya başladık. Amacımız misafirlerimize güzel saatler geçirtebilmek. Bunu yapmak için hem kendim hem tüm çalışanlarım seferber oluyorlar ve bunun dönüşlerini çok kısa sürede aldık” dedi.

İrtibat : Instagram : @piaturkuevi

Tel : 0532 1325962

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.