DOLAR 32,3787 0.18%
EURO 35,0555 -0.16%
ALTIN 2.324,420,23
BITCOIN 2272623-0.58988%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Perdenin Ardındakiler ilk albümlerini müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Perdenin Ardındakiler ilk albümlerini müzikseverlerle buluşturdu

Perdenin Ardındakiler ilk albümlerini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
29 Mart 2021 09:07
Perdenin Ardındakiler ilk albümlerini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2017 yılından bu yana yayınladıkları şarkılar ile Türkiye’nin en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Perdenin Ardındakiler, Sanrılar ismini verdikleri ilk albümlerini takipçileriyle buluşturdu.

Perdenin Ardındakiler, 10 şarkıdan oluşan ilk albümlerinde daha önce yayınlanan tüm şarkılarında olduğu gibi duyguları ve anlatıları bir bütün halinde dinleyiciye sunuyor.

Albümde yeni tarzlar denemekten çekinmeyen Perdenin Ardındakiler, yeni sesleri kendilerine özgü müzik stilleri ile birleştirerek dinleyicilere hem farklılığı hem de aynılığı bir ahenk içinde sunuyor.

İlk albümleri Sanrılar’da biraz daha yenilik ve hareket isteyen ikili, kendi tarzlarında ürettikleri şarkılarının yanı sıra daha atmosferik, hareketli ve aynı zamanda karanlık şarkılar da sunuyor.

”NE HAYAL NE GERÇEK”

Perdenin Ardındakiler ikilisinden Doruk Ereşter, albümün ismine nasıl karar verdiklerini şu sözlerle anlatıyor: ” Zihnin anıları unutmaya başladıkça açılan boşlukları hayal gücüyle doldurduğunu keşfettim. Bir zaman sonra o anının ne kadar gerçek ne kadar hayal olduğunu unutmaya başlıyoruz. Adeta sanrılaşıyor, bulanıklaşıyor. Bu sebeple albümün ismini ‘Sanrılar’ koyduk.”

Albümde yer alan 10 şarkının sözleri Doruk Ereşter’e, 9 şarkının müzikleri ve düzenlemeleri Direnç Kaçmaz’a ait. Uzaklara Savrulalım şarkısının müziği Direnç Kaçmaz&Mark Eliyahu imzası taşıyor.

Sanrılar albümünün ikinci video klibi Erman Özkargın yönetmenliğinde Ben Artık Yokum şarkısına çekildi.  Albümün kapak çizimi ise Ece Gauer imzası taşıyor.

Perdenin Ardındakiler’in ilk albümü Sanrılar, tüm dijital platformlarda yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.