Pera Müzesi güncel müziğin güçlü kadın seslerini ağırlamaya devam ediyor

Pera Müzesi güncel müziğin güçlü kadın seslerini ağırlamaya devam ediyor

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi “Bir Arada” adı verilen ve güncel müziğimizin önde gelen güçlü kadın seslerini ağırlamaya devam ediyor. “Bir Arada” konser serisinin ikincisinde Türkiye’nin güçlü seslerinden biri olan Yasemin Mori ve şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı Tuğçe Şenoğul’u dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Türk Müziği, Fransız Şansonları, Trap, Hyperpop, Synthpop, Dark Wave ve Trip Hop’tan ilham alan Tuğçe Şenoğul, 27 Ekim Cuma akşamı Pera Café’de gerçekleşecek konserde, sahnesine, şarkılarıyla insan doğasına dair sıradışı hikâyeler anlatan Yasemin Mori’yi konuk ederken konsere katılan tüm seyirciler “Uzun Cuma” kapsamında gece saat 22:00’ye kadaar müzeyi ücretsiz gezebilecekleri öğrenildi.

Müziğin ritmine kapılmak isteyenler Pera Café’de buluşuyor

Müzik kariyerinde dikkat çeken isimleri İstanbullu dinleyicilerle buluşturmak üzere düzenlenen “Bir Arada” konserleri; kendi müziğinin peşinde, hikâyesini anlatmak isteyen genç kadınları destekleyen bir müzik ve teknoloji girişimi olan Beats By Girlz Türkiye iş birliğinde gerçekleşiyor.

“Bir Arada” konser serisi 29 Aralık’a kadar her ayın son cuma günü Pera Café’de müzikseverleri bir araya getirmeye devam edecek.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın