Pavyonlara ” Dilber ” zammı

Dilber sonrası fiyatlar ikiye katlandı

Pavyonlara ” Dilber ” zammı

Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı ‘İnci Taneleri’ dizisi sonrası pavyonlara zam geldi. Hazar Ergüçlü’nün hayat verdiği Dilber karakteri ile biranda popüler olan pavyonlarda hesaplar iki kat gelmeye başladı. Geçtimiz aylarda İzmir’de bir pavyonda 284 bin TL hesap gelerek rekor kırmıştı.


DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre Hazar Ergüçlü’nün karakteriyle ünlenen ‘pavyon dansı’ sonrası fiyatlara ” Dilber” zammı geldi. “Dilber” karakteri ile biranda popüler olan pavyonlarda fiyatlar ikiye katlandı. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere bir çok işletme fiyatlarına 100/100 zam yaptı. Geçtimiz aylarda İzmir’de bulunan Broadway adlı pavyonda, müşteriye gelen hesap dikkatleri çekmişti . Müşteriye gelen 284 bin liralık adisyonu görenler ” şimdi o hesap 1 milyon olmuştur” yorumunu yaptılar.

Dizi sayesinde kurlar açıldı,elbiseler üretildi

Ünlü oyuncunun dansı sonrası ” pavyon dansı kursları” açılırken,oyuncunun giydiği kıyafet ise internette en çok satan elbiseler kategorisine girmişti.

Bir yanıt yazın