Parla Şenol’un yeni çalışması ” Mekik ” digital platformlarda yerini aldı.

.

Parla Şenol’un yeni çalışması ” Mekik ” digital platformlarda yerini aldı.

Parla Şenol bu şarkısında da içimizdeki müziğe ses, yankı ve yaşam katmış.Gülümseyen sessizlikleri, düş yorgunu zamanları notalara dökmüş.Duyarlık rüzgarları estirmiş.

Şarkıyı ilk dinlediğimde Arthur Rimbaud’un ” Birdenbire sonbahar ” fısıltısını duyar gibi oldum.

Sonra nasıl oldu bilmem, ‘ şimdi, şu an, hemen, daha yarın ‘ bile demeden o mekiğin içinde buldum kendimi.

Dirilien, çıkıp gelen anılar, bekleyişler, isyanlar, kırılan hayallerden geriye kalan hicranlar…hepsi mekiğe takılmıştı tek tek.

Bir mekiğin bittiği yerde bir diğeri devreye giriyordu, fark ettim.Hayatı geri sarmak mümkün müydü ? Gidilen ve dönülen zamanlar neden aynı değildi ?

Bu güzel eseri dinlemeye, ” Mekik dokuyacağım ileri, geri ” diyen Parla Şenol’a eşlik etmeye, hazır mısınız ? Ya içinizde saklı ‘ öteki ‘ ile buluşmaya ? Gürültülü patırdılı düşüncelerden arınmaya ?

Pınar Çekirge / Magazinname.com

Bir yanıt yazın