Parla Şenol'un yeni çalışması " Mekik " digital platformlarda yerini aldı.
.
Parla Şenol bu şarkısında da içimizdeki müziğe ses, yankı ve yaşam katmış.Gülümseyen sessizlikleri, düş yorgunu zamanları notalara dökmüş.Duyarlık rüzgarları estirmiş.
Şarkıyı ilk dinlediğimde Arthur Rimbaud'un " Birdenbire sonbahar " fısıltısını duyar gibi oldum.
Sonra nasıl oldu bilmem, ' şimdi, şu an, hemen, daha yarın ' bile demeden o mekiğin içinde buldum kendimi.
Dirilien, çıkıp gelen anılar, bekleyişler, isyanlar, kırılan hayallerden geriye kalan hicranlar...hepsi mekiğe takılmıştı tek tek.
Bir mekiğin bittiği yerde bir diğeri devreye giriyordu, fark ettim.Hayatı geri sarmak mümkün müydü ? Gidilen ve dönülen zamanlar neden aynı değildi ?
Bu güzel eseri dinlemeye, " Mekik dokuyacağım ileri, geri " diyen Parla Şenol'a eşlik etmeye, hazır mısınız ? Ya içinizde saklı ' öteki ' ile buluşmaya ? Gürültülü patırdılı düşüncelerden arınmaya ?
Pınar Çekirge / Magazinname.com
Önceki Haber
Denizli’de Hem Sağlığın Hem Güzelliğin Adresi: Dr. Sabri Barım Kliniği
Sonraki Haber
TÜRKİYE’nin İLK KARAVAN KAFE ZİNCİRİ KURULUYOR
İlginizi Çekebilir
Kadir Tapucu’nun unutulmaz eseri “Dönüşüm Muhteşem Olacak” yeni düzenlemesi ve yeni video klibiyle müzikseverlerle yeniden buluşuyor
Serhat Kaya’dan Çok Katmanlı Bir Edebi Başyapıt: Uçurum
Dikkat... Kadıköy belediyesinden gelebilecek aramalara karşı önlemimi aldım, aradığınız "bana" artık ulaşılamıyor...
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
Bir Yorum Bırakın