Paptircem’den Pijamalı Bir Lansman Konseri!

Paptircem’den Pijamalı Bir Lansman Konseri!

Alternatif müziğin yükselen yıldızı Paptircem, 23 Şubat’ta çıkardığı ilk albümü “Büyüklere Ninniler”in lansman konserini 14 Mart Perşembe akşamı Dorock Venue Fitaş’ta sıra dışı bir konseptle verecek.

Daha önce hiç denenmemiş bir konsepte imza atacak olan Paptircem, “Pijama Partisi” adını verdiği lansman konserine kendisi de dahil olmak üzere tüm orkestrası ve dinleyicileriyle pijamalarını giyerek katılacak.

Paptircem’in odasının canlandırılacağı ve tüm sahnenin bulutlar, mumlar ve yastıklarla kaplanacağı bu özel gecede, Dilan Balkay da albümde seslendirdikleri düet şarkıyı Paptircem’e eşlik edecek.

Pijama Partisi gecesinde birbirinden farklı sürprizler de izleyicileri bekliyor olacak. Gecenin fuaye alanında Deniz Tekin ile düet olan “Çizelim Biri” adlı şarkının tanıtımı için büyük bir tuval yerleştirilecek ve katılımcılar bu tuvali istedikleri gibi boyayabilecekler. Konser esnasında tamamlanacak bu tuval, konser sonrası şarkının en iyi cover’ına hediye edilecek.

Paptircem, Büyüklere Ninniler albüm lansman konserinin ilk yarısında albüm şarkılarına yer verecek, ikinci yarısında ise diğer sevilen şarkılarını da seslendirecek.

Konser:

  • Tarih: 14 Mart Perşembe
  • Saat: 20:00
  • Mekan: Dorock Venue Fitaş

Biletler:

Biletix ve Passo’dan temin edilebilir.

Bir yanıt yazın