DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.293,750,73
BITCOIN 22944183.57058%
İstanbul
19°

AÇIK

19:31

AKŞAMA KALAN SÜRE

Özkan Yavaş’a usta müzisyenlerden büyük destek

Özkan Yavaş’a usta müzisyenlerden büyük destek

ABONE OL
21 Aralık 2021 22:54
Özkan Yavaş’a usta müzisyenlerden büyük destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz dönemlerde Orhan Ölmez ve Baha ile yaptığı çalışmalarla müzik sektöründeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran Özkan Yavaş, sözü ve müziği kendisine ait ‘’Alma Ahımı’’ isimli şarkısıyla, naif ses ekolünün önemli ve genç temsilcisi olma yolunda iddalı ve emin adımlarla ilerliyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Genç sanatçı Özkan Yavaş çevresindeki ünlü isimlerin de desteğiyle yaratmak istediği tarzı dinleyicisine sunmaya çalışarak önümüzdeki günlerde farklılığını büyük ölçüde yansıtıp sesini büyük kitlelere ciddi bir şekilde duyurmayı hedefliyor.

Hafızasında ve kalbinde derin bir yara açan aşkın sonunda yazılan bu şarkının gerçekten bir hikayesi var. O’da Özkan Yavaş’ta gizli…

Sözü ve müziği kendisine ait olan Özkan Yavaş’ın yeni şarkısı ‘’Alma Ahımı’’nın düzenlemesi Güven Kütük’e ait olurken, stüdyo aşamasında enstrüman kayıtlarıyla samimi ve içten duygularını katan elektro bağlaması ile Orhan Ölmez, ud ile Baha, ‘’Özkan Yavaş’’a eşlik ederken, müzikal yolculuğunda her zaman yanında olmuşlardır.

Yapımcılığını Orhan Ölmez’ in üstlendiği  ‘’Alma Ahımı’’ isimli duygusal şarkının klibi ‘’YouTube / Müzik Ölmez’’ kanalında, şarkı ise tüm dijital platformlarda yayında!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.