DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112.46781%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Özay Akay klibindeki tarzıyla Maluma’ya benzetildi

Özay Akay klibindeki tarzıyla Maluma’ya benzetildi

ABONE OL
13 Haziran 2021 19:09
Özay Akay klibindeki tarzıyla Maluma’ya benzetildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özay Günay sözleri Yazgın Kaçak’a, müzik ve aranjesi Osman Çetin’e ait olan ilk teklisi “Sen Hiç Korkma” adlı şarkısını Selim Akar Music Entertainment etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Özay Günay’a klibinde 2 yabancı model eşlik etti

Özay Günay “Sen Hiç Korkma” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmenlik koltuğuna Selim Akar oturdu. Özay Günay’ın “Sen Hiç Korkma” adlı şarkısını klip çekimlerinde iki yabancı model eşlik etti.

Özay Günay’ın “Sen Hiç Korkma “ şarkısının klibinde esprili sahneler

Klipte oynayan modellerin öpüşme sahneleri Covid-19 engeline takılırken klip çekilen mekanda bulunan bir kadın heykeli öpme sahnesi klipe espri katacağı düşüncesiyle uygulandı.

Özay Günay’a bir anlamlı destek de Korcan Kol’dan geldi.

Özay Güney’in klibinde genç sanatçıya destek olmak için yerli legolas olarak gösterilen Korcan Kol oynayarak destek verirken klipi izleyen birçok müziksever Özay Günay’ın klipteki tarzını Maluma’ya benzeterek sosyal medya paylaşımlarında yerli Maluma olarak yorumlar yapıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.