Ozan Gelen’in “Aşk Senin Adın” adlı akustik şarkısını demo hali ile yayınladı

Ozan Gelen’in “Aşk Senin Adın” adlı akustik şarkısını demo hali ile yayınladı

Türkçe pop müziğin genç yeteneklerinden Ozan Gelen dinleyicilerinin isteği üzerine “Aşk Senin Adın “adlı şarkısını eski demo kayıdı ile yayınladı. Dinleyicilerinden gelen “Aşk Senin Adın” isteğini geri çevirmedi ve yalın saf demo haliyle şarkıyı tekrar dinleyicilerine sundu.

Şarkının sözü, müziği ve düzenlemesi Ozan Gelen’in kendi imzasını taşıyor. Aşk kavramını en yalın saf duygular ile ifade eden şarkı erkeğin kadına olan aşkını tüm saflığı ile ifade ediyor. Ayrılık, ihtiras ve negatif duygular barındırmayan şarkı mutlu aşkın masum hallerini dinleyicilerine yansıtıyor. Erkek gözünden sevmek “Aşk Senin Adın” ile betimleniyor.

Ozan Gelen, 12 haziran 1994 tarihinde İzmir’de doğdu. 10 yaşında babasının hediye ettiği bağlama ile enstruman çalmaya başladı. Müzik üretimi de bu yıllardan itibaren başlamış oldu. Lise eğitimi yıllarında çeşitli müzik gruplarına gitar ve vokal olarak eşlik etti. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. 2019 yılında Dokuz Eylül Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisans eğitimine başladı. Sözü ve müziği kendisine ait birçok şarkısı bulunan sanatçı, müziğini dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın