Ozan Akbaba’nın başrolünü oynadığı “Çırak” dizisi sete çıktı

Ozan Akbaba’nın başrolünü oynadığı “Çırak” dizisi sete çıktı

Ozan Akbaba’nın Yeni Dizisi “Çırak” Çekimlerine Başladı!

Ozan Akbaba’nın, kötülere savaş açan “Çırak” adlı bir kahramana hayat vereceği dizinin çekimleri dün başladı. Akbaba, hayalini kurduğu projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. “Anka” filminin ardından, bu sefer de hikayesi kendisine ait olan ve senaryosunu Birol Tezcan ile birlikte yazdığı “Çırak” dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizinin yapımcılığını Serdar Öğretici üstleniyor ve TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanacak. Başarılı yönetmen Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği dizinin görüntü yönetmenliğini ise alanının en iyilerinden Burak Kanbir yapıyor.

Damla Sönmez, Eren Hacısalihoğlu ve Erol Babaoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide çok sayıda konuk oyuncu da yer alacak. 10 bölümlük dizinin kadrosuna son olarak Yunus Emre Özcan dahil oldu. Yakın zamanda “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde rol alan Özcan, dizide Çırak’a yok edeceği hedefleri hakkında bilgileri ileten ve onu yönlendiren “Hacker”ın (Damla Sönmez) abisine hayat verecek ve “Hacker 02” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Çırak dizisi konusu:

“Çırak”, karanlığın ve adaletsizliğin hakim olduğu bir şehirde, kötülere savaş açan bir kahramanın hikayesini anlatıyor. Çırak, geçmişi karanlıkta saklı bir kahraman adayıdır. Usta’sının ölümünden sonra, onun mirasını devralmak ve şehri kötülüklerden korumak için mücadeleye başlar.

Bir yanıt yazın