DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Öykü Gürman Duqqan’da coştu, coşturdu!

Öykü Gürman Duqqan’da coştu, coşturdu!

ABONE OL
19 Mart 2022 17:08
Öykü Gürman Duqqan’da coştu, coşturdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son dönemlerde İstanbul’un eğlence hayatına yön veren Duqqan soğuk İstanbul gecelerinde misafirlerinin içini ısıtmaya devam ediyor.

Duqqan sahne hem konsept partileri hem her hafta Türkiye’nin birbirinden ünlü sanatçılarını sahnesinde ağırlarken dün gecede Öykü Gürman, Duqqan sahnesinde misafirlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Soğuk ve karlı bir İstanbul gecesinde sahne alan Öykü Gürman programına sevilen şarkıları ile başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Öykü Gürman’ın şarkılarına geceye katılan misafirlerde eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadılar.

Program sonrasında kısa bir açıklama yapan Öykü Gürman “Çok nezih bir ortamda, çok nezih misafirlerimizle unutulmaz bir gece yaşadık. Bu soğuk İstanbul gecesinde beni izlemeye gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bir dizi projesine start veriyorum. Dijital platformda yayınlanacak dizide canlandırdığım karakterle herkesi ters köşe yapacağım” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.