DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Orhan Pamuk yeni kitabıyla Oylum Talu’ya konuk olacak

Orhan Pamuk yeni kitabıyla Oylum Talu’ya konuk olacak

ABONE OL
4 Nisan 2021 21:09
Orhan Pamuk yeni kitabıyla Oylum Talu’ya konuk olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, Instagram sayfasından her ay gerçekleştirdiği ve birbirinden başarılı yazarları ağırladığı canlı yayınlarına hız kesmeden devam ediyor. Eserleriyle Nobel Edebiyat Ödülüne layık görülen usta yazar Orhan Pamuk, ilk kez bir canlı yayın konuğu olarak, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı ‘Veba Geceleri’ni kitapseverlerle @dr_dunyasi Instagram hesabında buluşturuyor. Moderatörlüğünü televizyoncu ve sunucu Oylum Talu’nun gerçekleştireceği etkinlik, 6 Nisan Salı günü saat 21.00’de başlayacak.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Kitapları onlarca dile çevrilen, dünya çapında tanınan yazar Orhan Pamuk, yeni çıkan kitabıyla ilk kez D&R Instagram canlı yayınına konuk oluyor. 6 Nisan Salı günü gerçekleşecek canlı yayında Pamuk, son kitabı ‘Veba Geceleri’ni anlatmak için okurlarıyla bir araya gelecek.

Pamuk’un geçtiğimiz ay raflarda yerini alan üzerinde 5 yıldır çalıştığı kitabı ‘Veba Geceleri’; 1901 yılında 3. Veba Pandemisi döneminde Osmanlı’nın 29. Vilayeti Minger adasında geçiyor. Hem sürükleyici bir siyaset ve aşk romanı hem de Pamuk’un salgın, karantina, devlet ve birey konularını bir masal havasıyla tartıştığı bu tarihi roman, konusuyla yaşadığımız günlere de ışık düşürüyor. Başarılı sunucu Oylum Talu eşliğinde gerçekleşecek keyifli sohbette Pamuk, yeni kitabının hazırlık sürecine ve hakkında bilinmeyenlere değinecek, okurların merak ettiği soruları cevaplayacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.