Organizatör Furkan Bedir “Antalya’da Organizasyon Bizden Sorulur!” Dedi!

Organizatör Furkan Bedir'den iddialı açıklamalar...

Organizatör Furkan Bedir “Antalya’da Organizasyon Bizden Sorulur!” Dedi!

Antalya’nın en tanınmış ve popüler organizasyon şirketlerinden biri olan Batu Production & Organizasyon şirketinin sahibi olan başarılı organizatör Furkan Bedir “Antalya’da Organizasyon Bizden Sorulur! Dedi!

Antalya’nın bilindiği üzere gece hayatı, turizm ve eğlence sektörüyle ünlü olan bir şehir olduğunu belirten başarılı organizatör Furkan Bedir, Antalya’da düzenlenen birçok etkinliği kendilerinin düzenlediğini belirtti. Pandemi dönemi dolayısıyla Antalya ve Türkiye genelinde gerçekleşmesi planlana birçok etkinliğin iptal edildiğini ve ertelendiğini de belirten Furkan Bedir “2020 yılı adeta dünya tarihinin geçirdiği en kötü yıllardan biri ve ekonomiyi de Covid-19 virüsü doğrudan etkiledi. Antalya ilinin neredeyse tamamında yürüttüğümüz etkinlikler de bu yıl aynı oranda düşüş yaşadı. 2021 yılında tüm bu durumun düzeleceğini düşünüyoruz. Antalya’da organizasyon bizden sorulur!” ifadelerini kullandı.

Furkan Bedir ayrıca sahip olduğu Batu Production & Organizasyon şirketi hakkında da şu açıklamalarda bulundu: “Batu Production & Organizasyon olarak sadece düğün tarı davetlerde değil aynı zamanda konser, fuar, kongre ve benzeri birçok alanda faaliyet göstermekteyiz ve bu alanda en çok tercih edilenlerden biriyiz. Ancak pandemi kısıtlamaları nedeniyle bu faaliyetler de minimum rakamlara ulaştı.”

Bir yanıt yazın