DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483.51808%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Orbay Gürmen’nin Hayali Yıldız Tilbe İle Düet Yapmak

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Azka Müzik etiketiyleçıkartığı “Gel Hayalim” şarkısıyla hızlı müzik listelerinde üst sıralara yerleşen Orbay Gürmen, önceki akşam Bodrum Bardakçı Koy’undaki Azka Otel’de sahne aldı.

ORBAY GÜRMEN’İN HAYALİ YILDIZ TİLBE İLE DÜET YAPMAK

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gürmen, çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Yolun çok başında olduğunu dile getiren genç şarkıcı “Hayran olduğum sanatçılar var özellikle merhum Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi isimleri severek dinliyorum. En büyük isteğim Yıldız Tilbe ile düet yapmak” diyerek Tilbe ve Gürses’e olan hayranlığını dile getirdi.
Sevenlerinin karşısına annesinin diktiği kıyafet ile çıkan başarılı şarkıcı, “Sahnede giydiğim kıyafetleri annem dikiyor. Modacım annem diktiği kıyafetlerle bana sahnede şans getiriyor. Anne emeği sevgisi her şeyden çok daha değerlidir.” diyerek müzikseverlerden alkış aldı. Repertuarında ağırlıkla Arabesk parçalara yer veren Orbay Gürmen, kendini dinlemeye gelen sevenlerine seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık iki buçuk sahnede kalarak harika bir performansa imza atan Gürmen, programını hayranı olduğu Tilbe’nin “Delikanlım” şarkısıyla noktaladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.