Onur Akın’dan Tarık Akan için özel beste

Onur Akın’dan Tarık Akan için özel beste

Onur Akın’ın yeni bestesi “Selam Söyle Tarık Akan” için Nebil Özgentürk ve Bir Yudum İnsan ekibi, çok özel ve tarihi görüntülerle dolu bir klip hazırladı. Belgesel tadındaki bu klipin çekim ve kurgusu toplamda 2 ay sürdü. Yıllar boyunca çeşitli belgesellerden elde edilen görüntülerle süslenen klip, Onur Akın’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve kaybedilmiş tüm aydınlara Tarık Akan üzerinden bir anma niteliği taşıyor.

DurakMedya’da yer alan habere göre klibin kurgu yönetmenliğini Volkan Evcim üstlenirken editörlüğünü Zeynep Erpamir ve yapım asistanlığını Ömer Gram yaptı. Çekimler Bir Yudum İnsan ofisinde, Tarık Akan’ın kurduğu Taş Mektep’te ve Muammer Yanmaz stüdyosunda gerçekleştirildi.

Şarkının aranjör ve yönetmenliği Sinan Güngör’e, sözleri Fikret Dikmen’e, bestesi ise Onur Akın’a ait olan “Selam Söyle Tarık Akan” için hazırlanan bu özel klip, 8 Ocak Pazartesi günü Netd ve tüm diğer müzik platformlarında müzikseverlerle buluşacak. Bu özel çalışma, tarihi görüntüler ve anlamlı bir anma üzerinden müzikseverlere dokunmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın