Onur Akay’dan Devran İskender’e anlamlı destek

Onur Akay, lösemi teşhisi konulan Devran İskender için donör bulunması için çağrıda bulundu...

Onur Akay’dan Devran İskender’e anlamlı destek

Sahnelerin sevilen ismi, şarkıcı Devran İskender’in lösemi ile mücadele ettiği ve acil kan ihtiyacı olduğu öğrenildi. Onur Akay ise sosyal medyada genç şarkıcı için donör bulunması çağrısında bulundu.

Fantezi müzik sanatçısı Devran İskender, 28 Nisan’da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ciddi bir rahatsızlığı olduğunu belirterek sevenlerinden dua istemişti. Bu paylaşım, hayranlarını derinden endişelendirmişti.

Hastalığı nedeniyle sahnelere ara vermek zorunda kalan 45 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında “Ciddi bir rahatsızlıkla uğraşıyorum. Dualarınıza ihtiyacım var. Bir süre çok sevdiğim sahnelere de ara vermek zorunda kaldım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere” ifadelerini kullanmıştı.

Daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda, lösemi teşhisi konulduğunu ve tedavi sürecine başlayacağını duyurdu. İskender, “Herkese merhaba, beni merak ettiğinizi biliyorum. Bir süredir tetkikleri devam eden hastalığıma lösemi tanısı konuldu. Önümüzdeki günlerde tedavime başlayacağım. Bu süreçte varlığını, desteğini hissettiren tüm dostlarıma ve sevenlerime bir kez daha teşekkür ederim. Bir an önce eski sağlığıma kavuşmayı ve yine sizlerle olmayı çok istiyorum. Bunun için dualarınıza ihtiyacım var. Tekrar sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Sevgiyle kalın” dedi.

Dün akşam ise “Çok Acil” başlığıyla Devran İskender için kan arandığı duyuruldu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Devran İskender ile ilgili bir paylaşım yaparak, “Donör olun ve asla vazgeçmeyin. Birçok kişi var sizin donör olmanızı bekleyen! 45 yaşındaki sanatçı dostumuz Devran İskender için sizlerden dua istiyorum! TRT Ankara Radyosu Gençlik Korosu’nda yeteneğini geliştirip, sonra İTÜ Devlet Konservatuarı’nı kazanıp mezun olan sanatçımız Devran İskender için dualarınızı eksik etmeyin. Omurgaya ve kemiğe metastaz yapmadan inşallah uygun donör bulunur. Ancak, uygun vericinin bulunamadığını ve gönüllü verici bankalarında tarama başlatıldığını duydum. İnşallah bulunur… Donör olun ve asla vazgeçmeyin. Birçok kişi var sizin donör olmanızı bekleyen!” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın