Onur Akay Yılmaz Morgül’ün yalanını ortaya çıkardı!

Onur Akay Yılmaz Morgül’ün yalanını ortaya çıkardı!

Kendisi ile röportaj yapan magazin muhabirlerini yalanlayan ve suçlayan Yılmaz Morgül’ün yalanını meslektaşı Onur Akay ortaya çıkardı.

Bülent Ersoy’a “Gebersin” diyerek düello davetinde bulunan Yılmaz Morgül, paylaşımda bulunarak “Gebersin” kelimesini
kullanmadığını ifade etti.  Morgül, ailesinden aldığı terbiye ve görgü ile gelişen karakterinin, hiç kimse için “Gebersin”
kelimesini telaffuz etmesine izin vermediğini paylaşımında dile getirdi.

Onur Akay ise Instagram adresinden Morgül’ün o kelimeyi kullandığına dair bir video paylaştı. Akay, “Diva Bülent Hanım
öyle bir yüreğe sahiptir ki, sana cevap bile vermedi yıllarca. Koluna girdi, seni Tüm Türkiye’nin izlediği kendi programına
Müzeyyen Senar’la bile konuk etti. Sevgili Morgül, Bülent Hanım’ı düelloya davet ettin ya, dün gece Bülent Hanım’la
konuştum o da seni dürüstlüğe davet ediyor öncelikle…”ifadelerini kullandı.

Morgül, “O şahıs ‘En büyük ses benim’ diyecek kadar raydan çıktı. Sanatçı değil, insan bile değil. Akıl sağlığını yitirdi. Gebersin!” ifadeleri ile Bülent Ersoy’u eleştirmiş ve düelloya davet etmişti.

Onur Akay, şu ifadeleri de kullandı: “Ne zaman konuşsa bana Ajdar’ı hatırlatan Yılmaz Morgül, Diva Bülent Ersoy’a “rayından çıkmış” demiş. Yıllarca yanında bulunduğun Derya Tuna ve desteğini aldığın İbrahim Tatlıses’e bile neler söyledin neler! Daha önce gördüğün yerde ayaklarını öptüğün Bülent Ersoy’a, şimdi ise “gebersin” diyecek kadar asıl kendin raydan çıkmışsın, bir de Bülent Hanım’ı düelloya davet ediyorsun… Sen bırak koskoca Bülent Ersoy’u, benimle yaptığın düello sonrasında bile beni gördüğün her yerde toz oldun. Seni kale almaz Bülent Hanım ama düello teklifini kabul etmiş olsa, hatta Bülent Hanım sahnede yatarak okusa bile, seni o sahnenin tozuna katar!”

Bir yanıt yazın