Onur Akay, Kadir Doğulu’nun kendisini arayarak özür dilediğini açıkladı

Onur Akay, Kadir Doğulu’nun kendisini arayarak özür dilediğini açıkladı

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’ı telefonla arayarak özür diledi.

Balıkesir’in Akçay sahilinde bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğrayan ve tanınmaz hale gelen Onur Akay, darp raporu alarak Kadir Doğulu’dan davacı olmuştu. Edremit Devlet Hastanesi’nden alınan darp raporuna göre, Akay’ın sol kaşı patlamış, sol gözünde morluklar oluşmuş ve burnunda zedelenmeler meydana gelmişti. Akçay Polis Merkezi’nde ifade veren Akay, sosyal medyada şu ifadeleri paylaşmıştı:

“Dün gece çok sevdiğim dostlarımla otururken, birden saldırıya uğradım. Gözüme yumruk atan kişi ‘Bu Kadir Doğulu için’ dedi ve vurdu, ardından ‘Bu da tarikat için’ dedi ve yine vurdu.”

Kadir Doğulu, bu iddialar sorulduğunda basın mensuplarının önünde sadece gülümsemişti. Ancak günler sonra Akay’ı telefonla arayarak özür diledi. Onur Akay bu görüşmeyi sosyal medya üzerinden duyurdu ve şunları yazdı:

“Telefonum çaldı ve açtım. Hattın diğer ucundaki kişi ‘Ben Kadir Doğulu’ dedi. Görüntülü aramasını arzu ettim, aradı. ‘Sizi dinliyorum’ dedim. Kadir, ‘Kameraların önünde sadece gülüyorum dediğim için özür dilerim, çok geçmiş olsun’ dedi. Teşekkür ettim. Sonra telefonu başka bir kişi aldı ve bana, ‘Şikâyetinizden vazgeçerseniz seviniriz’ dedi. Yaklaşık bir dakika dondum kaldım ve ‘Düşüneceğim’ dedim.”

Onur Akay, takipçilerine “Sizce şikâyetimi geri alayım mı?” diye sorarak bu olayı paylaşmıştı.

Öte yandan, Onur Akay bir programda Kadir Doğulu’nun özel hayatıyla ilgili iddialarda bulunmuştu. Bunun üzerine Kadir Doğulu, Akay’a 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Bir yanıt yazın