Onur Akay, Duygu Nebioğlu’na ne önerdi?

Onur Akay, Duygu Nebioğlu’na ne önerdi?

Ünlü sanatçı ve magazin yazarı Onur Akay, katıldığı bir canlı yayında Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akay, Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikiz kızlarıyla ilgili olarak, anneleri Suphiye Orancı’nın yaşadığı olayları gündeme getirdi.

Bilal Özcan’ın moderatörlüğünü yaptığı canlı yayında konuşan Onur Akay, Duygu Nebioğlu ile ve Uğur Dündar ile telefonda konuştuğunu belirtti. Akay, Duygu Nebioğlu’na yetenekli olduğunu ve oyunculuk yapması gerektiğini söylediğini ifade etti. Ayrıca, Nebioğlu’nun zaten teklifler aldığını ve yakında bu alanda sürpriz bir gelişme olacağını dile getirdi.

Ayrıca, Suphiye Orancı ve annesinin geçmişte sık sık Korhan Abay ile görüştüğünü iddia eden Akay, Abay’ın da konuşması gerektiğini vurguladı. Geçmişte ortaya attığı iddialarla gündeme gelen Akay, Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G.’nin babasının ünlü sanatçı Ahmet Özhan olduğunu iddia etti. DNA testinin negatif çıkmasına rağmen, Dilara G.’nin babasının Ahmet Özhan olduğunu öne sürdü. Akay ayrıca, yıllar önce Ahmet Özhan’ın başka bir çocuğunun daha olduğunu ancak Özhan’ın bu gerçeği kabul etmediğini iddia etti.

Bir yanıt yazın