DOLAR 32,3935 0.15%
EURO 35,0600 -0.14%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN 22915792.92911%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Ömer Gürkan Şimşek yılın en iyi senaristi ödülüne layık görüldü

Ömer Gürkan Şimşek yılın en iyi senaristi ödülüne layık görüldü

ABONE OL
1 Şubat 2022 04:47
Ömer Gürkan Şimşek yılın en iyi senaristi ödülüne layık görüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Geçtiğimiz günlerde bir çok ünlü sanatçının ve iş insanının katılımıyla gerçekleşen Sheraton otelinde düzenlenen “Siyah İnci Ödülleri”’nde ünlü senarist Ömer Gürkan Şimşek yılın en başarılı senaristi ödülünü aldı.

Geçtiğimiz yıl imza attığı bir çok sosyal sorumluluk projesinin yanında “Çocuk Gelinler” ve “Kadın İstismarı” konulu çalışmaları ile büyük bir başarıya imza atan Ömer Gürkan Şimşek tüm bunların yanında dizi ve sinema sektöründe de aranan isim olmaya devam etmişti.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan başarılı senarist Ömer Gürkan Şimşek “Başarının temelinde bana göre aile bağlarının önemi büyüktür. Bugüne kadar babası Kenan Şimşek ve annesi Türkan Şimşek’in kendisine en büyük desteği verdiğini, aldığı ödülü de anne ve babasına ithaf ettiğini” ifade etti.

Ödül töreni sonrasında basına kısa bir demeç veren Ömer Gürkan Şimşek “ Son günlerde TRT için hazırladığım dizi film ve belgesel projelerinden dolayı büyük bir yoğunluk yaşıyorum. Ama benim için asıl önem konu sosyal sorumluluk projeleridir” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.