Olivia Rodrigo ve Kings Of Convenience’ın yeni çıkışlarını dinleyin!

Dünyaca ünlü iki isimden yeni çıkışlar...

Olivia Rodrigo ve Kings Of Convenience’ın yeni çıkışlarını dinleyin!

Olivia Rodrigo yeni single’ı “The Rose Song”u yayımladı! Kendine has tarzıyla dikkatleri sürekli üstünde tutmayı başaran sanatçı Olivia Rodrigo Disney+’daki “High School Musical: The Musical: The Series” adlı dizinin son bölümünde orijinal şarkısı “The Rose Song”u seslendirdi.

Başarılı sanatçı daha önce dizinin birinci sezon müziği için “All I Want” adlı şarkısını yazıp bestelemiş, bu parçayla Billboard Hot 100’e ulaşarak dünya çapında 537 milyondan fazla dinlenme elde etmişti. Parçaya eşlik eden müzik videosu ise 67 milyondan fazla görüntülenmişti.

 Kings Of Convenience – Peace or Love

 Kings of Convenience uzun süredir beklenen albümü “Peace or Love”ı Universal Music etiketiyle yayımladı! “Peace or Love” beş yıl boyunca beş farklı şehirde kaydedilmiş bahar gibi taptaze bir albüm. Kings of Convenience’dan beklendildiği gibi cezbedici güzellikte, duygusal ve saf aşktan bahseden 11 efsane şarkı bu albümde!

Grubun 4. stüdyo albümü olan “Peace or Love” içerisinde keyifli bir aşk şarkısı olan “Catholic Country”yi de bulunduruyor. Grubun son single’ı olan “Catholic Country”, aynı zamanda grup üyelerinin yakın arkadaşı olan Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Feist’in vokallerini ön plana çıkaran harika bir parça.

Bir yanıt yazın