Oktay Kaynarca ve Mustafa Üstündağ’ın çok şaşırtacak rol arkadaşlığı!

Oktay Kaynarca ve Mustafa Üstündağ’ın çok şaşırtacak rol arkadaşlığı!

Mustafa Üstündağ, “Emanet” Filminde Oktay Kaynarca ile Tekrar Bir Araya Geldi

“Ben Bu Cihanana Sığmazam” dizisinde “Behçet” rolüyle izleyicinin beğenisini kazanan Mustafa Üstündağ, başrolünü oynadığı “Emanet” filmiyle 11 Kasım Cuma günü vizyona girdi.

Genç Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Haluk Özenç’in senaryosunu yazdığı ve Ali İlhan’ın yönettiği filmde, geçmişinde büyük bir kahraman olan tamirhane sahibi Orhan Usta’ya hayat veren Üstündağ, bu filmde Oktay Kaynarca ile 4. kez bir araya geldi.

Ancak Kaynarca filmde sadece fotoğraflar aracılığıyla yer aldı.

Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuşan Üstündağ, Kaynarca’nın filmdeki rolüyle ilgili şunları söyledi:

“Bütçemiz yetmediği için Oktay abiyi sadece fotoğraf olarak oynatabildik. Keşke paramız olsaydı şöyle karışıklı iki laf etseydik. Adam resmi ile bile oynuyor. Oktay abi ‘Film nasıl olmuş?’ dedi. ‘Çok güzel oynamışsın abi’ dedim. Çok güzel oynamış, ne diyeyim şimdi ekmeğimden mi olayım?”

Oktay Kaynarca ile olan dostluklarına ve çalışma deneyimlerine değinen Üstündağ şunları ekledi:

“Teknik olarak 4. kez bir aradayız. ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da beraber oynadık. ‘Aman Reis Duymasın’ filminde beraber oynadık… ‘Emanet’te öyle veya böyle rol arkadaşım, ismi geçiyor. Bir de ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’da… Dört projemin ikincisinde karşı karşıya oynadık. Bizim konservatuarda var olan bir gelenek vardır. Büyüklerimizden bir söz var, ‘Ustaların gölgesinde büyümek lazım’ diye. Ben de Oktay Kaynarca’nın gölgesinde büyümeyi seviyorum. Ondan çok şey öğrendim. Kendisini çok seviyorum ve saygı duyuyorum.”

Emanet filminin konusu:

“Emanet” filmi, geçmişinde büyük bir kahraman olan Orhan Usta’nın, dağılmak üzere olan ailesiyle birlikte onlara ait olmayan bir emaneti korumaya çalışmasını konu alıyor. Filmde Üstündağ’a Sema Gürel, Şerif Erol, Gökçe Bahadır, Ekin Koç ve Nazan Akgöl de eşlik ediyor.

Bir yanıt yazın