Okan Oganer “Yarın Son Deme” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Eğitimci bir ses mühendisi olan Okan Oganer, Olta serisine bağışladığı şarkısı ile başladığı şarkılarını yayımlama projesine son dönemde solo projeleriyle devam ediyor.

Okan Oganer “Yarın Son Deme” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Okan Oganer söz ve müziği kendisine ait olan “Yarın Son Deme” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Başarılı sanatçı Okan Oganer bu şarkısı için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Evren Gülcemal oturdu.

 

Okan Oganer single çalışmasının kapak fotoğrafları için objektifler karşısına geçerken çektiği fotoğraflarla ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiş akademisyen fotoğraf sanatçısı Alahattin Kanlıoğlu imzasını taşıyor.

 

Okan Oganer’in “Yarın Son Deme” adlı single çalışmasının kapak çalışmasını da ise genç yaşında başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken illüstratör Mikail Erdem Biçici tarafından yapıldı.

 

Profesyonel müzik hayatına “Olta” adlı şarkısı ile ilk adımını atan Okan Oganer bu çalışmasının ardından solo çalışmalarına devam ederken yaptığı çalışmalar müzikseverler tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor.

Bir yanıt yazın