DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.327,680,35
BITCOIN 23015272.60726%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Nurdan Ketizmen Simya Meyhane’de unutulmaz dakikalara imza attı

Nurdan Ketizmen Simya Meyhane’de unutulmaz dakikalara imza attı

ABONE OL
28 Şubat 2022 15:30
Nurdan Ketizmen Simya Meyhane’de unutulmaz dakikalara imza attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son dönemin hızlı çıkış yapan sanatçılarından biri olan Nurdan Ketizmen geçtiğimiz hafta sonu Bahçeşehir Simya Meyhane’de sahne aldı. Gecede sevilen şarkılarını arka arkaya söyleyen Nurdan Ketizmen misafirlerinin istek parçalarını kırmayarak birlikte seslendirerek Simya Meyhaye’ye kendisini izlemeye gelen konuklarına keyifli dakikalar yaşattı.

Genç sanatçı Nurdan Ketizmen sahne almadan önce yaptığı basın çalışmasında “Uzun yıllardır müzikle iç içeyim ve son yıllarda profesyonel olarak müzik yapmaktayım. Kısa bir süre sonra yeni bir proje ile müzikseverlerle buluşmak için çalışmalarıma devam ediyorum. Bu çalışma için Türkiye’nin sevilen sanatçıları olan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut gibi isimlerle bomba gibi bir çalışmayla geliyorum.  Müzik evrenseldir ve ülkemiz içinde çok önemli bir yer tutmaktadır. Bugüne kadar hep iyi işlere imza attım ve atmaya da devam edeceğim. Müziği sevin ama önce kendinizi sevin. Kendisini sevemeyen zaten başka bir şeyi sevemez” dedi.

Yaşanan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşa değinen Nurdan Ketizmen “Ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ . Bir sanatçı olarak tabi ki savaşa her zaman karşıyım ve olmaya da devam edeceğim. Umarım bu kabus dolu günler kısa sürede sona erer ve tüm dünya huzur ve barış içinde yaşar” diyerek duygularını ifade etti.

GECEDEN KARELER

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.