Nur Oruç “İyi misin Bari?” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Nur Oruç "Arasam da Açma” adlı şarkısından sonra bu kez de "İyi misin Bari?" adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor...

Nur Oruç “İyi misin Bari?” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Müzik dünyasına “Arasam da Açma” adlı şarkısıyla hızlı bir giriş yapan Nur Oruç kısa sürede sesi ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Nur Oruç bu başarılı çalışmasının ardından da bu kez de “İyi misin Bari?” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu.

Nur Oruç’un seslendirdiği “İyi misin Bari?” adlı şarkının söz ve müziği Zülfi Badolav’a ait olurken şarkının aranjesini de Tarık İster yaparken şarkının mix’i Utku Ünsal’a, masteringi ise Emre Kıral’ ait.

Nur Oruç, küçük yaşlarından itibaren müziğe duyduğu ilgisini üniversite eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel olarak adım atarken aynı zamanda kendisine ait besteler yazarken bir yandan kendi giyim markasının yönetimini de sürdürüyor.

Nur Oruç, “İyi misin Bari?” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna usta yönetmen Ferit Çetinkaya oturdu. Klipte biten bir aşk hikayesi konu alınırken Nur Oruç’un yıllar içindeki değişiminin ve güzelliğinin detaylarından oluşan klip kalabalık bir ekip eşliğinde 1 günde tamamlanarak izleyicisiyle buluştu. Şarkının aranjesini üstlenen Tarık İster de sürpriz yaparak klibin sonunda Nur Oruç‘ a eşlik etti.

Nur Oruç‘un yeni şarkısı ”İyi misin Bari” tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

Bir yanıt yazın