Nisan ayında vizyona girecek olan “Cadı” filminden ilk fragman ve afiş geldi

Nisan ayında vizyona girecek olan “Cadı” filminden ilk fragman ve afiş geldi

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın Romanından Uyarlanan “Cadı” Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Usta yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından esinlenerek Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği “Cadı” filminin ilk fragmanı ve teaser afişi yayınlandı. Nisan ayında vizyona girmeye hazırlanan film, psikolojik gerilim türünde izleyicileriyle buluşacak.

Wow Studıos’un yapımcılığını üstlendiği filmin başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral yer alıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş döneminde geçen film, zorla evlendirilen genç bir dul olan Fikriye’nin yaşadığı köşk ve Naşit Nefi Efendi hakkındaki “Cadı” söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışmasını konu alıyor. Fragmanda gerilim dolu sahneler ve gizemli atmosfer dikkat çekiyor.

Furkan Andıç’ın Naşit Nefi Efendi, Buse Meral’in ise Fikriye karakterine hayat verdiği filmin kadrosunda Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer ve Ekin Pasvanoğlu gibi isimler de yer alıyor. Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer de filmde rol alıyor.

Filmin müzikleri ise Ercüment Orkut, Cem Tuncer ve Sabina Khujaeva tarafından hazırlandı.

“Cadı” filmi, Nisan ayında sinemaseverlerle buluşacak.

Bir yanıt yazın