DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Nine West’ten zarif ve şık ilkbahar-yaz koleksiyonu

Nine West’ten zarif ve şık ilkbahar-yaz koleksiyonu

ABONE OL
5 Nisan 2021 13:50
Nine West’ten zarif ve şık ilkbahar-yaz koleksiyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Feminen dokunuşlar ile taçlandırılmış yeni sezon koleksiyonu ile dikkatleri üzerine toplayan Nine West, topuklu, babet, sneaker, casual modeller, sandalet ve daha pek çok seçenekle baharı karşılıyor.

Özel tasarımları ve çarpıcı detaylarıyla ön plana çıkan Nine West yeni sezon ayakkabı modellerinde, günlük hayatınızdaki kombinlerinizi ya da özel davetlerdeki şıklığınızı tamamlayacak çok özel parçalar yer alıyor.  Jean, keten pantolon, tulum, etek ve elbiselerle kombinleyebileceğiniz babetler ve casual ayakkabılar şık görünümünüzü tamamlarken, ince ve kalın topuklu modeller gece şıklığınıza iddialı ve unutulmaz bir dokunuş yapıyor.

Sıcak havalarda yapılan uzun yürüyüşlerden, günlük aktivitelere kadar pek çok ortama eşlik eden Nine West sneaker modelleri ise rahatlıkla şıklığı bir araya getiriyor. Kendi tarzınızı ve son moda trendleri yakalayacağınız Nine West klasik ayakkabı modelleri ise hem ofis şıklığında hem de özel günlerde özgün stilinizi tamamlıyor. Yaz sıcaklarında kadınların vazgeçilmezi olan sandaletler de Nine West’in yeni sezon koleksiyonunda modanın son trendlerini üzerinde taşıyor.

Geniş renk skalasına sahip olan tüm modelleri farklı topuk boyları ve taban yapıları ile sizlerle buluşturan Nine West, bu sezonda da şık ve zarif kadınların, eşsiz kombinlerine eşlik edecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.