Nilüfer Adana’yı salladı

Nilüfer Adanalıları sesi ve güzelliği ile büyüledi.

Nilüfer Adana’yı salladı

Unutulmaz şarkılara imzasını atan Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından biri olan Nilüfer’in Türkiye konseri son hızla devam ediyor.

Nilüfer KerkiSolfej organizasyonuyla Kral Pop sponsorluğunda Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte sahne aldı.

Hayranlarına ve müzikseverlere geçmişten günümüze kadar dillere pelesenk olmuş şarkılarını adeta kendisini izlemeye gelenlerle birlikte bir koro edasıyla seslendiren Nilüfer, ayrıca Türk pop müziğine birçok eser kazandırmış modern ozanımız rahmetli Kayahan’ın “Acıkmışım Sevdana” adlı eserine de yer verdi.

Nilüfer gece boyunca şıklığı, sahne performansı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken Kayahan içinde “ Kayahan çok iyi bir şarkı yazarıydı. Nur içinde yatsın” diyerek duygularını ve ona olan saygısını bir kez daha gösterdi. Öte yandan “Her Sevda Bir Veda” şarkısında sahnede söyleyen Nilüfer, Onno Tunç ve Ayşe Gürel’i  anmayı unutmadı. Yaklaşık üç saat sahnede kalarak harika bir performansa imza atan Nilüfer, alkışlar eşliğinden sahneden indi.

Bir yanıt yazın