Nihan Akın “Varsın Olsun” ile müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanıyor

Nihan Akın iddialı şarkısıyla kısa sürede müzik listelerinin zirvesinde yer almayı hedefliyor.

Nihan Akın “Varsın Olsun” ile müzik listelerini alt üst etmeye hazırlanıyor

Son yıllarda hit şarkıları ve etkileyici sesiyle müzikseverleri büyüleyen Nihan Akın, yeni projesi “Varsın Olsun” ile sevenleriyle buluşuyor. Şarkının söz ve müziği Nihan Akın’a aitken, günümüz tarzına uygun yenilikçi düzenlemesi ise usta müzisyen Ercan Bakalımoğlu’nun imzasını taşıyor.

Nihan Akın’ın Çok Yönlü Yetenekleri:

Yorumcu, söz yazarı ve besteci kimliğiyle yeteneğini gözler önüne seren Nihan Akın, aynı zamanda Türk Müziği Devlet Konservatuarı Müzikoloji bölümüne birincilikle giren sayılı müzikologlardan biri. Ses rengi ve güzelliğinin yanı sıra geniş repertuvarı ve başarılı performanslarıyla da uzun yıllardır sahnelerden inmeyen Akın, “Varsın Olsun” ile popüler arabesk tarzına göz kırpıyor. “Ben de varım” diyen sanatçı, iddialı şarkısıyla kısa sürede müzik listelerinin zirvesinde yer almayı hedefliyor.

“Varsın Olsun”: Gerçek Bir Ayrılık Hikayesi:

Ayrılık acısının ardından gelen sessiz kabullenişin sesi olan “Varsın Olsun”, Nihan Akın’ın yaşadığı gerçek bir ayrılık hikayesinden yola çıkılmış samimi bir itiraf ve duygusal bir dertleşme. Şarkı, giden sevgilinin ardından güçlü duran bir kadını anlatsa da, onu unutması asla mümkün olmayacaktır. Sevgiliye “canın sağolsun” ve “bana ders olsun” demekten başka da bir çaresi olmayan hikaye, aşk’tan ya da ayrılıktan nasibini alan her dinleyicinin ruhuna dokunacak.

Nihan Akın klibinde duru güzelliği ile göz kamaştırdı

Nihan Akın’ın duru güzelliğinin yakın planlarla gözler önüne serildiği klibin yönetmenliğini ise usta yönetmen İzzet Başlak üstlendi. Klibin her anında şarkının duygusallığı ve Nihan Akın’ın etkileyici yorumu hissediliyor.

“Varsın Olsun” Her Yerde Yayında:

Nihan Akın’ın yeni şarkısı “Varsın Olsun”, DCT Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi aynı gün Nihan Akın Youtube kanalında yayında!

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın