DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

NetWork kadınına iddialı ve renkli görünümler sunuyor.
  • Magazin Name
  • Moda
  • NetWork kadınına iddialı ve renkli görünümler sunuyor.

NetWork kadınına iddialı ve renkli görünümler sunuyor.

ABONE OL
13 Nisan 2021 22:01
NetWork kadınına iddialı ve renkli görünümler sunuyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NetWork“Social NetWork” mottosundan yola çıkarak tasarladığı İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunda birbirinden farklı temalara yer veriyor. Modern, yalın ve zamansız formların hakimiyetindeki Nature Connection teması, renklerin gücünü stilinde kullanmayı seven iddialı ve cesur NetWork kadınına hitap ediyor.

Hardal, yeşil, ekru, turuncu, karamel ve yanık kahverengi gibi gün batımı renklerinden ilham alan tasarımlara yer veren temada, doğal dokular öne çıkıyor. Büyük animal print desenler, vual ve keten dokularla bir araya gelirken, küçük animal print desenler ise koton ve viskon kumaşlarda karşımıza çıkıyor. Natürel dokuları ve özenli işçilikleriyle dikkat çeken pantolonlar, leopar deseninin modern yorumunu gözler önüne seren elbiseler, volümlü gömlekler, nakış detaylı şort ve etekler, degrade deri ceketlerle buluşuyor.

İddialı kalıpları, natürel dokuları ve kontrast renk birliktelikleriyle NetWork, günün her anına uygun güçlü ve dinamik görünümler vadediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.