Netflix’e sansürü destekleyen Tuğba Ekinci’den popolu single tanıtımı!

Tuğba Ekinci'den yeni bir popolu paylaşım geldi!

20 Temmuz günü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ile AKP’nin Netflix dizilerine önceden müdahale ettiği ve bu müdahaleler sonrasında, Netflix’in Türkiye’den ayrılacağı konuşulurken sosyal medyada bir çok kullanıcı Netflix’e yapılacak olası müdahalelere karşı paylaşımlar yaparken o dönemde daha önce defalarca sansasyonel paylaşım ve açıklamalarla gündeme gelmeyi başaran Tuğba Ekinci sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir fotoğrafı ile şu notu düşerek gündeme gelmişti;

‘CANI ÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ, NE OLMUŞ?’

“Bir Netflix kadar değeri yokmuş gibi davranmanız çok ayıp, ananızdan Netflix’le mi doğdunuz? Canı öyle uygun görmüş ne olmuş? Türkiye’nin Cumhurbaşkanına saygılı olun, adam olun nankör olmayın. Siz de Cumhurbaşkanı olabilseydiniz siz neler yapardınız? İyi düşünün! Ben iyi ki olmamışım, ‘nankörlerim nasılsınız’ı her dakika duyardınız.”

NETFLİX’E SANSÜRE EVET KENDİ POPOSUNA SANSÜRE HAYIR!

Tuğba Ekinci’nin bu gece geç saatlerde yeni çıkaracağı albümün tanıtımı için sosyal medya hesaplarından bir popo fotoğrafı ile paylaşması sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

TUĞBA EKİNCİ’NİN POPO PAYLAŞIMI

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın