DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,460,27
BITCOIN 2280199-0.2238%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Netflix Charlize Theron’un son filmi “The Old Guard”ın fragmanını paylaştı

Netflix Charlize Theron’un son filmi “The Old Guard”ın fragmanını paylaştı

ABONE OL
2 Temmuz 2020 21:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix yaz aylarında da yeni filmleri ile sinemaseverleri ekranlara kilitlemeye devam ederken Temmuz ayında dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron’un son filmi “The Old Guard” sinemaseverlerle buluşturuyor. Senaryosunu Greg Rucka’nın yazdığı yönetmenliğini Gina Prince Bythewood’un yaptığı başlıca rollerini Charlize Theron, Kiki Layne, Marwan Kenzari, LucaMarinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Matthias Schoenaerts ve Chiwetel Ejiofor paylaşıyorlar.

The Old Guard filminin konusu;

Andy (Charlize Theron) isimli bir savaşçı önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, sebebini bilmedikleri bir ölümsüzlüğe sahiptir. Yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi veren ekip, acil bir görev için çağrıldığında bir anda ifşa olur. Ekip, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) isimli asker, grubu içinde olduğu tehlikeden kurtarmanın mücadelesini verecek. Greg Rucka’nın çok sevilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLAR ALTINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur ve aksiyon dolu bir öyküye sahiplik ediyor.

Filmin fragmanı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.