Nagihan Karadere’ye büyük şok!

Nagihan Karadere’ye büyük şok!

Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etmiş milli atletlerimizden ve magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nagihan Altındere bugünde ailesinin kendisini evlatlıktan ret etmesiyle gündeme geldi.

 

Nagihan Altındere geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Kades uygulamasının ekran görüntüsünü paylaşarak “Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz. Geleceğin varsa göreceğin de var. Yok öyle yağma… Eceline susayan köpek camii duvarına işermiş… Hadi bakalım bekliyorum!!! Elinden geleni de ardına koyma aç köpek! “ notunu eklemişti.

 

Bu paylaşımın ardından sosyal medyada Karadere’nin bir aile bireyi tarafından tehdit edildiği için böyle bir paylaşımda bulunduğu iddiaları konuşulmuştu.

 

Katıldığı Survivor yarışması ile gönüllere taht kuran Nagihan Karadere’nin ağabeyi Fehmi Karadere sosyal medya hesabından bir paylaşımla magazin dünyasına damga vurdu.  Fehmi Karadere şahsi hesabından “Ben ve ailem olarak (nagihan Karadere) adında bir aile üyesi kalmammış olup adli makamlarca görüşülüp anne ve babam adına evlatlıktan red edilmesi için mahkemeye başvurulmuştur bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir hakkı hukuku kalmamıştır.” şeklinde bir paylaşım yaptıktan hemen sonra da “Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz” paylaşımını yaptı.

 

Bu paylaşımların ardından Nagihan Karadere ağabeyinin yaptığı paylaşımlarla alakalı henüz bir açıklama yapmadı.

 

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın