DOLAR 32,5904 0.35%
EURO 34,8885 0.43%
ALTIN 2.504,480,82
BITCOIN 20970440.87029%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

19:55

AKŞAMA KALAN SÜRE

Musa Hoyrat kış aylarına “Göçmen Kuşlar” adlı şarkısıyla merhaba dedi
  • Magazin Name
  • Musa Hoyrat kış aylarına “Göçmen Kuşlar” adlı şarkısıyla merhaba dedi

Musa Hoyrat kış aylarına “Göçmen Kuşlar” adlı şarkısıyla merhaba dedi

ABONE OL
21 Ekim 2020 02:21
Musa Hoyrat kış aylarına “Göçmen Kuşlar” adlı şarkısıyla merhaba dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa’nın bir çok ülkesinde sahne alan küçük yaşlardan itibaren adeta müzikle iç içe yaşayan Musa Hoyrat yeni şarkısı “Göçmen Kuşlar” ile müzikseverlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Hem yorumcu hem müzisyen kimliği ile hayranlarının karşısına çıkan aynı zamanda besteci kimliğini de sanatçı dostu Bahadır Tatlıöz’ün tavsiyesi ile ortaya çıkaran Musa Hoyrat müzikseverlerle bestesini de buluşturmuş oldu.

Geçtiğimiz aylarda “Hoyrat” ve “Zemheri” adlı şarkılarını yayınlayarak müzik sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Musa Hoyrat sözü ve müziği kendisine ait olan “Göçmen Kuşlar” adlı şarkısının düzenlemesini de Fırat Özbaylar yaptı.

Yeni çalışması hakkında sosyal medyadan bir paylaşım yapan Musa Hoyrat ”Üretmeye devam, hiç yılmadan durmadan… Yürekten yazdığım ”Göçmen Kuşlar” şarkımla sizlerleyim. İnsana sevdiği güzel gelirmiş. Ben çok sevdim, umarım siz de severek dinlersiniz.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.