DOLAR 32,3712 0.15%
EURO 34,9660 -0.33%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 2266673-0.24667%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

“MTV Film ve TV Ödülleri”  16 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek

“MTV Film ve TV Ödülleri” 16 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek

ABONE OL
2 Nisan 2021 04:34
“MTV Film ve TV Ödülleri”  16 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MTV, 2021 MTV Film ve TV Ödülleri’nin 16 Mayıs Pazar günü Los Angeles’ta en iyi film ve dizileri onurlandırmak için gerçekleşeceğini duyurdu.

MTV, yıldızlarla dolu yıllık etkinliğinin ardından türünün ilk örneği olan realite televizyonuyla ilgili her şeyin kutlanacağı ‘Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama’ etkinliğinin açılış törenini yayınlayacak. Gecede, eğlenceli ve yepyeni en sevilen reality showların şaşırtıcı, kuralsız ve drama dolu anlarını kutlanacak.

Kaçırılmaması gereken iki etkinlik için sunucular, ödül sahipleri, sanatçılar, ödüllerin sunucuları ve ek detaylar yakında açıklanacak.

Aralık ayında MTV, geleneksel ödül törenini 80’lerden günümüze sinema ve televizyon tarihinin olağanüstü anlarına saygı duruşunda bulunan 90 dakikalık “MTV Film ve TV Ödülleri: Tüm Zamanların En İyisi”ni gerçekleştirdi. Travis Barker ile Sia ve Steve Aoki’nin performanslarının yanı sıra, Vanessa Hudgens’in ev sahipliğinde gerçekleşen MTV, Tüm Zamanların En İyisi etkinliği; Kevin Bacon, Kevin Hart, Sarah Michelle Gellar, Selma Blair ve Chadwick Boseman gibi en sevilen oyuncuları ödüllendirdi.

Daha fazla bilgi için MTVAwards.mtv.com adresini ziyaret edilebilir, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok ve YouTube’da @MTV’yi, #MTVAwards hashtagini kullanılarak da, Facebook ve Twitter’da @MTVAwards hesabını takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.