DOLAR 32,3016 0.54%
EURO 35,2193 0.27%
ALTIN 2.242,330,70
BITCOIN 21622680.25541%
İstanbul
10°

AÇIK

19:21

AKŞAMA KALAN SÜRE

Metehan Akyüz kimdir?

Metehan Akyüz kimdir?

ABONE OL
26 Kasım 2022 17:06
Metehan Akyüz kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metehan Akyüz, 4 ekim 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Devran Koleji’nde tamamlayan Metehan Akyüz Devran Anadolu lisesini bitirdikten sonra, İstanbul Gelişim Üniversitesi, gıda mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

 

Eğitiminin ardından iş hayatına 2013 yılında atılan Metehan Akyüz MediaLoji  Reklam Ajansını kurup, Global ve yerli firmalara Influencer Marketing hizmeti vermeye başlamıştır.

Medialoji reklam ajansının kurucularından olan Metehan Akyüz , 2013 yılından bu yana Influencer Marketing alanında YouTube, Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarının öncülüğünü yapmaktadır.

 

Geçmişten bugüne yerli ve global markalarla birçok kampanya yürütürken, sektörde dijital reklam dünyasına yön veren ajansların başında gelmektedir.

MediaLoji’nin en büyük artısı olarak kendi bünyesinde bulunan influencer ile markaları direkt olarak bir araya getirerek projenin daha özgün ve samimi olmasını sağlamaktır. Her biri konusunda uzman ve geniş kitlelere etki edebilen 5300+’den fazla influencer ve ünlü ile birlikte çalışmaktadır.

 

Ayrıca Hizmet sektöründe birden çok Franchising’e sahip olan Metehan Akyüz genç girişimci ödülleriyle birlikte Medya patronlarının içerisinde en çok tanınan isimlerinden olmuştur.

Bunun yanında kozmetik markasına sahip olan Metehan Akyüz XER kozmetikle birlikte güzellik ve bakım sektöründe de başarılı adımlar atmaktadır.

2023 Yılında gerçekleşecek Yapım ve Yazılım sektöründe yatırımlarına başlayan Metehan Akyüz pek çok alanda kendini kanıtlamış ve kariyerinde yeni girişimlere de olanak sağlamıştır.

Metehan Akyüz 2023 yılında dijital dünyanın yeniliklerine ve hızının farkındayız ve bu farkındalıkla müşterilerimizin hedeflerine yönelik en kaliteli hizmeti tüm medya mecralarını kullanarak sunmaya devam edeceğiz diyerek hedeflerini açıkladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.