Merve Boluğur 2024 yılında hem anne olacak hem şarkıcı

Merve Boluğur 2024 yılında hem anne olacak hem şarkıcı

Oyunculuğu kadar yaptığı açıklamalar ve paylaşımlar ile gündeme gelen Merve Boluğur’dan aşk ve çocuk paylaşımı geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden aldığı ” Aşk mı Para mı” sorusuna ” Aşk” cevabını verirken ” Çocuk ne zaman yapacaksın ” sorusuna ise ” 2024 yılında inşallah ” dedi. Ünlü oyuncu ayrıca 2024 yılında bir yapım şirketiyle anlaşıp albüm yapmak istediğini söyledi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü oyuncu Merve Boluğur müzik işine gireceğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden soru alan ünlü oyuncu kendisine yöneltilen ” Aşk mı Para mı” sorusuna ” Para çok önemli ama biliyorsunuz ben aşk kadınıyım” cevabını verdi. Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen ” Çocuk ne zaman yapacaksın” sorusuna ise ” Çok istiyorum bir oğlum olmasını inşallah olur ” diyerek hayranlarına ufukta evleneceğinin müjdesini verdi.

Müzik işine giriyor

Merve Boluğur oyunculuk dışında müziktende çok zevk aldığını söyledi. Boluğur ” İyi bir yapım şirketiyle anlaşıp albüm yapmak istiyorum. Çünkü müzik çok eğlenceli benim için ” dedi.

Bir yanıt yazın