DOLAR 32,5078 0.29%
EURO 34,6438 0.42%
ALTIN 2.478,54-0,17
BITCOIN 2049974-4.27265%
İstanbul
22°

AÇIK

16:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Meltem Özbek Fashion Week İstanbul’da Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu sundu
  • Magazin Name
  • Moda
  • Meltem Özbek Fashion Week İstanbul’da Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu sundu

Meltem Özbek Fashion Week İstanbul’da Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu sundu

ABONE OL
14 Nisan 2021 15:37
Meltem Özbek Fashion Week İstanbul’da Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu sundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

13-16 Nisan tarihleri arasında tamamen dijital platformlarda gerçekleşen Fashion Week Istanbul kapsamında, Meltem Özbek Sonbahar/Kış 2021 koleksiyon filmi fashionweek.istanbul  adresinde yayınlandı.

Koleksiyon ilhamını sözlük anlamı bedensel veya ruhsal bir iyileşme, kurtulma, onma,  anlamına gelen “şifa” kavramından alıyor. Meltem Özbek ve ekibi bu sezon, tematik koleksiyon yerine, hisler ve davranışlar üzerine konsept oluşturarak iç benliğimizi aramaya odaklanıyor. Bu arayış, Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunda esin kaynağını geleneksel makro ve mikro çevresiyle zorlu bir kavgaya giren bizlerin, pandemi sürecinde kendimize yabancılaşmamıza engel olma arzumuzda buluyor.

İçinde yaşadığımız süreçte özlediğimiz “şifa, özgürlük, hava” odağında şekillenen Revival, yaşamın pozitif ve negatif dengesi arasında oluşan ikili karşıtlığı, her türlü farklılığı bir araya getirme içgüdüsü ile birleştirerek gelecek için “etki ve sürdürülebilirlik” yaratmak istiyor.

Özgür ve yalın bir stil arayan ve şifalanmak isteyen tüm kadınlara hitap eden koleksiyona; gece siyahı, toprak kahvesi, gökyüzü mavisi, krem ve beyaz tonları hâkim. 30 parça, 18 look’tan oluşan Revival’da saten, gabardin, deri, poplin kumaş seçimleri, tasarımcının imzası haline gelen asimetrik detaylar ve net çizgilerle buluşuyor. Gündüzden geceye rahatlıkla taşınabilecek koleksiyonda ceket-pantolon takımları, gömlek ve elbiseler öne çıkıyor. Bu sezon cüzdan ve airpods’lar için dikkat çekici çanta tasarımları da farklı üçgen boyutları ile koleksiyonda yer alıyor.

Meltem Özbek Sonbahar/Kış 2021 defile videosunda dünyaca ünlü uluslararası yayınlarla çalışan fotoğrafçı ve yönetmen Osman Özer’in imzası dikkat çekiyor, fotoğraflar Zeynep Özkanca’ya ve styling ise Mert Yemencioğlu’na emanet edilmiş. Dijital defile, şifayı temsil eden bir kürenin etrafında şekilleniyor, modeller şifadan yola çıkıp yine şifaya dönerken döngüyü iyileşerek tamamlamayı sembolize ediyor.

Meltem Özbek’in koleksiyonlarına shop.meltemozbek.com adresinin yanı sıra, Gizia Gate mağazasından da ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.