Meltem Leylekoğlu’dan yeni tekli

Meltem Leylekoğlu’dan  yeni tekli

Genç ve yetenekli şarkıcı Meltem Leylekoğlu, müzik kariyerine çocuk yaşta atılmış ve kısa sürede büyük başarılar elde etmişti. Son 8 yıldır profesyonel olarak sahne alan Leylekoğlu, şimdi gözünü daha büyük hedeflere dikti. Türkiye’nin 7’den 70’e tüm müzikseverlerine ulaşmayı amaçlayan sanatçı, 81 ilde konser verme hedefiyle yola çıktı.

Devlet koroları ve okul gösterilerinde sergilediği solo performanslarla ilk dikkatleri üzerine çeken Leylekoğlu, bugüne kadar yaklaşık 20 ilde şarkı söyledi. Ancak bu onun için yeterli değil. Şimdiki hedefi, ülkenin her köşesine müziğini taşımak ve Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde kendi şarkılarıyla bir konser vermek.

Şu sıralar Doruk Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan “Sana Düşman Olmadan” isimli tekli çalışmasıyla gündeme gelen Leylekoğlu, hem müzikal yeteneğiyle hem de sahne performansıyla beğeni topluyor.

Meltem Leylekoğlu’nun bu büyük hedefleri ve başarılı çalışmaları, müzik dünyasında yükselişini sürdüreceğine işaret ediyor. Kendisine yeni şarkılarında başarılar diler, 81 il hedefini gerçekleştirerek Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser verme hayalini gerçekleştirmesini temenni ederiz

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: .@kamilhizer

Bir yanıt yazın