DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,0838 -0.15%
ALTIN 2.299,991,00
BITCOIN 22791750.56567%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Melike Şahin “Merhem” adlı ilk albümünün lansmanını online yaptı
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Melike Şahin “Merhem” adlı ilk albümünün lansmanını online yaptı

Melike Şahin “Merhem” adlı ilk albümünün lansmanını online yaptı

ABONE OL
18 Haziran 2021 01:04
Melike Şahin “Merhem” adlı ilk albümünün lansmanını online yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melike Şahin’in “Merhem” adlı albümü PSM Online’da

Solo kariyerinde “Tutuşmuş Beraber”, “Deli Kan”, “Geri Ver” gibi şarkılarıyla dinleyicinin gönlünde taht kurmuş Melike Şahin, nam-ı diğer Diva Bebe, uzun zamandır yolu gözlenen ilk albümü “Merhem”in PSM Online üzerinden dinleyicilerle buluşturduğu lansman konseri 13 Haziran’da yeniden erişime açılıyor. Sekiz kişilik yeni orkestrası ve konser için özel olarak hazırlanmış sahne tasarımının yanı sıra her biri milyonlarca dinlemeye ulaşan hit parçalarıyla bir ay boyunca yeniden PSM Online’da.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Melike Şahin’in büyük başarısı

Melike Şahin, Spotify’ın, kadın müzisyenlerin seslerini yükseltmek ve her alanda olduğu gibi müzik sektöründe de var olan eşitsizlikle savaşmak için oluşturduğu ve farklı ülkelerden yüzlerce kadın sanatçının yer verildiği EQUAL projesi kapsamında Türkiye listesinin ilk kapak sanatçısı olarak New York Times Meydanı’ndaki tanıtım alanından tüm dünyaya sesini ulaştırmayı başardı.

Melike Şahin’in içimizdeki melankoliyi aynalayan şifalı sesi ve içimize işleyen şarkılarıyla dolu bu özel konserine yeniden tanık olmak istiyorsanız PSM Online’daki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.