DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si “Mavera”da “Mahmud” rolüyle ekranlara gelecek.

Masumlar Apartmanı’nın Naci’si “Mavera”da “Mahmud” rolüyle ekranlara gelecek.

ABONE OL
14 Şubat 2024 17:51
Masumlar Apartmanı’nın Naci’si “Mavera”da “Mahmud” rolüyle ekranlara gelecek.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Hâce Ahmed Yesevi’nin destansı hikayesini anlatan ‘Mavera’ dizisi, oyuncu kadrosu ile dikkatleri çekiyor…

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Ramazan ayı boyuncaher gün saat 23.45’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Mavera dizisinde Masumlar Apartmanı’nın başarılı oyuncusu Tansel Öngel, “Mahmud” rolüyle ekranlara gelecek.

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan Mavera dizisinde Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıp ayrılmadığı tartışma konusu olan Tansel Öngel (Mahmud), Hâce Ahmed Yesevi’nin (Korel Cezayirli) çocukluk arkadaşı ve en yakın dostu olan Mahmud’u canlandıracak.

Mahmud (Tansel Öngel) dizide, küçük yaşta Hace ile birlikte diğer çocuklarla kavgaya girmiş, o andan itibaren Hace’ye bir ömür boyu sadık kalarak en yakın dostu olmuştur. Pehlivan Usta’nın eğitiminden geçmiştir, çeviktir. O da Hace gibi bir Alperen olarak yetişmiştir.

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın üstlendiği, tarihteki ilk Alperenlerin hikayesi Mavera, Yusuf Hemedani tarafından Bağdat’a gönderilen Hace Ahmed Yesevi’nin o dönem adeta küçük bir dünya olan Bağdat’ta verdiği dirlik ve beraberlik dersinin mücadelesini konu alıyor.

Uygarlığımızın büyük ışığı Hace Ahmet Yesevi’nin verdiği büyük mücadeleyi anlatan Mavera dizisinin oyuncu kadrosunda; Korel Cezayirli, Görkem Sevindik, Tansel Öngel, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin, Ferit Kaya, Adrian Can, Evren Erler, Mehmet Korhan Fırat, Nusret Çetinel, Erdem Ergüney, Nur Berfin Çiroğlu, Dilara Yeşilyaprak, Recep Usta, Sedat Mert, Muharrem Özcan, Demircan Kaçel, Handan Yıldırım, Haydar Köyel, Atilla Öner, Arben Akış, Volkan Uygun, Alper Türedi, Şükran Karanlık, Alkan Kızılırmak ve Zara rol alıyor.

“Mavera” 12 Nisan’dan itibaren Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün saat 23.45’de  TRT 1’de…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.