DOLAR 32,5790 0.31%
EURO 34,8135 0.19%
ALTIN 2.513,171,18
BITCOIN 20919091.45119%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

Masumlar Apartmanı’nda çöp daire açılıyor!
  • Magazin Name
  • Masumlar Apartmanı’nda çöp daire açılıyor!

Masumlar Apartmanı’nda çöp daire açılıyor!

ABONE OL
1 Mart 2021 16:15
Masumlar Apartmanı’nda çöp daire açılıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana zirveden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 2 Mart Salı akşamı (yarın) yirmi dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” nda bu hafta neler olacak:

Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer.  Han’ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır. İnci kafasında Han’a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur. İsyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır. Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir. İnci’nin tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü karartır ve hayatını kökten değiştirecek bir adım atar.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.