DOLAR 32,4877 0.22%
EURO 34,5759 0.18%
ALTIN 2.491,880,36
BITCOIN 2044372-0.19223%
İstanbul
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Masumlar Apartmanı rekor üstüne rekor kırıyor
  • Magazin Name
  • Masumlar Apartmanı rekor üstüne rekor kırıyor

Masumlar Apartmanı rekor üstüne rekor kırıyor

ABONE OL
10 Ekim 2020 03:14
Masumlar Apartmanı rekor üstüne rekor kırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayına girdiği günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni toplayan, yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca izleyiciyi ekranları başına adeta kilitleyen TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” izlenme oranları ve sosyal medyada ‘atıf’ açısından rekora doymuyor. Şimdiye kadar yayınlanan dört bölümü de büyük beğeni uyandıran dizi, televizyon izlenme oranlarına ilişkin yapılan ölçümler ve sosyal medyada atıfta bulunulma açsından son derecede etkili bir grafik oluşturmuş bulunuyor. Diğer “rakiplerine” göre “açık ara” izlenme ve “atıf” oranı kaydeden dizi, adeta kendi bölümleri açısından kendi kendisiyle yarışmaya başlamış durumda…

İzlenme Oranlarında Türkiye’de Lider

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” 4. Bölümüyle de izlenme oranları (reyting) açısından önemli bir başarıya imza attı. Tiak verilerine göre, Totalde, AB grubunda ve ABC1 grubunda birincilik elde etti. Reyting ölçümlerinde tüm gruplarda Türkiye’de rekor bir başarıyla liderliğe oturan dizinin beşinci bölümünün de aynı performansı sağlaması bekleniyor.

Sosyal Medyada Türkiye’de Birinci, Dünya’da Trend-Topic (TT) zirvelerinde

Masumlar Apartmanı” dizisi dördüncü bölümüyle elde ettiği “retying liderliğinin” yanı sıra, sosyal medyada hakkında en çok ‘atıf/yorum’ yapılma (TT) açısından da Türkiye’de birinci sıraya yerleşti. Dizinin dördüncü bölümünün yayını sırasında ve sonrasında dünya genelinden milyonlarca internet kullanıcısı “Masumlar Apartmanı” hakkında yorum ve atıfta bulundukları paylaşımlar yaptılar. Dünya genelindeki (TT) açısından da dizi, en çok konuşulan konular arasında ter aldı ve zirvelere yerleşti.

Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla “fark” yaratıyor

TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı” birbirinden değerli ve deneyimli oyuncu kadrosu, hayatın içinde kaynaklanan ve hayata dokunan etkili, sürükleyici, ilgi uyandırıcı özgün senaryosuyla televizyon dizileri arasında şimdiden bir “fark” yaratarak izleyicinin gönlüne yerleşmiş bulunuyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı “Masumlar Apartmanı”, 13 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de 5. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.