DOLAR 32,6032 0.39%
EURO 34,7999 0.17%
ALTIN 2.503,270,77
BITCOIN 21100635.89798%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Mahsun Kırmızıgül’e “Dönek” dedi

ABONE OL
17 Kasım 2019 00:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nişantaşı’nda güzel havanın tadını oğlu Burak ile çıkaran Alişan kendisini görüntüleyen basın mensuplarının ısrarla Mahsun Kırmızıgül hakkındaki sorularına Alişan’ın verdiği cevap iki eski dostun aralarını bir daha hiç düzelmeyecek şekilde zedeleyeceğe benziyor.

Basın mensuplarının Alişan’a ‘Mahsun Kırmızıgül müzik hayatına geri dönüyormuş, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz’ sorusuna ilk başta yanıt vermek istemedi. Daha sonra gazetecilerin ısrarları üzerine “ Ben genelde sevmediğim insanlar hakkında konuşmaktan hoşlanmam. Ama Mahsun sık sık döndüğü için her yere dönebilir. Yarın sinemaya geri döner, ertesi gün başka bir yere döner. Baktı döndüğü yerde para yok hop diye tekrar başka yere döner. Mahsun ile biz hiçbir zaman ağabey-kardeş olmadık. Kendisinin benim hayatımda yeri hiç olmadı. Mahsun’u ne severim, ne saygı duyarım. Bir zamanlar beni üzerime hayranlarını salmakla tehdit etmişliği vardır.” dedi

Açıklamalarına devam eden Alişan  “ Bir düğünde babama saygısızlık yaptı. Çok yakın bir arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben yanına gittiğimde bana çok soğuk bir şekilde ‘merhaba’ dedi. Daha sonra babam yanına gittiğinde babama bacak bacak üstüne atmış bir vaziyette yüzüne dahi bakmadan ‘merhaba’ dedi. Benim başımdan kaynar sular döküldü. Ben Mahsun’un ne parası ne pulu ne şöhreti ilgilendirmiyor. Onun karşısında 22 yaşlarındaki Alişan yok. Benim babama karşı saygılı olmak zorunda. Bundan sonra hiçbir şekilde hayatımda olmayacak ve ona karşı ne saygı ne sevgi duyacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.