DOLAR 32,3346 0.25%
EURO 35,0788 -0.16%
ALTIN 2.302,071,09
BITCOIN 22767660.55838%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Madame Coco, ‘Yılın Ev Tekstili ve Dekorasyon Markası’ ödülünün sahibi oldu
  • Magazin Name
  • Genel
  • Madame Coco, ‘Yılın Ev Tekstili ve Dekorasyon Markası’ ödülünün sahibi oldu

Madame Coco, ‘Yılın Ev Tekstili ve Dekorasyon Markası’ ödülünün sahibi oldu

ABONE OL
17 Temmuz 2021 14:11
Madame Coco, ‘Yılın Ev Tekstili ve Dekorasyon Markası’ ödülünün sahibi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Strong Medya tarafından Türkiye Marka ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021” töreni Hilton Bomonti’de gerçekleştirildi. Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, iş ve sanat dünyasının başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Ev Tekstili ve Dekorasyon Markası’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Ödül hakkında görüşlerini paylaşan Madame Coco Genel Müdürü Cemal Cem Işık, “İş ve sanat dünyasının başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde bulunmak ve ‘Ev Tekstili ve Dekorasyonu’ kategorisinde bu anlamlı ödülün sahibi olmak bizler için çok değerli. Madame Coco olarak müşterilerimizin hayatlarındaki önemli anlara tanıklık etmek ve unutulmaz anılarının bir parçası olmak için ürünlerimizi tasarlıyoruz. Bu yolda; müşterilerimize kaliteli, yaratıcı ve kendilerinden bir parça buldukları ürünleri sunmaktan büyük bir keyif alıyoruz. Çalışmalarımızın olumlu geri dönüşlerini aldığımız ve bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz.  Özverili çalışanlarımız ile her geçen gün büyüyen, yenilikçi yaklaşımıyla kalplerde de yer edinen bir marka olmaya devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.