Lova Yatak’ta rahat uyku hijyenle buluşuyor

Lova, lansmana özel fiyatıyla dikkat çeken yeni ürünü Theraphy Coil yatağı, markanın yüzü Larissa ve Burak Gacemer çiftinin oynadığı yeni reklam filmi ile tanıttı.

Lova Yatak’ta rahat uyku hijyenle buluşuyor

Rahat ve iyi uyku sunan Lova Yatak’ın özel olarak üretilen Theraphy Coil yatak modeli, omurganızı doğru pozisyonda tutarak, uyku sırasında ihtiyaç duyulan aktif dinlenmeyi destekliyor. Dayanıklılığı artırılmış HRS yay sisteminin kullanıldığı yatağın üst katmanında yer alan ped, hijyeni üst seviyeye taşıyor. 30 derecede yıkanılarak leke ve kokulardan kolayca arındırılan pedler, yatağın kullanım süresinin de uzamasını sağlıyor. Kolaylıkla sökülebilen pedin esprili bir dille tanıtıldığı reklam filminde, Theraphy Coil yatak, Dardanos baza ve Parion başlıktan oluşan üçlü set, lansmana özel fiyatı ile dikkat çekiyor. 17-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyada,   mağazalara gelen müşterilere ekstra %10 indirim imkanı da sunuluyor.

Ayanı zamanda Haziran sonuna kadar Lova’nın tüm ürünlerinde geçerli %50 indirim ve 48 saate teslim fırsatı devam ediyor.

Rahat bir uyku için gerekli tüm ürünleri tek çatı altında toplayan Lova Yatak, uyku tipine, tarzına ve vücut ihtiyaçlarına göre öneride bulunduğu uyku testi ve 120 gün değişim vaadi sunan uyku ekipmanıyla mağazalarda ve bir tık uzakta;  www.lovayatak.com adresinde!

Künye:

Reklamveren: LOVA Yatak

Reklamveren Yetkilisi: Ayhan Özcan, Başak Doğan, Can Arıkan, Can Camcı

Kurumsal İletişim: Birnur Özgül

Reklam Ajansı: Titrifikir

Kreatif Ekip Lideri: Tuba Atilla, Mert Demirhan

Kreatif Ekip: Neslihan Atma, Kerem Akyıl

Marka Ekibi: Dilek Sezen, Çağdaş Gündüz

Stratejik Planlama Ekibi: Kerem Sabuncu, Aytuğ Ateş, Merve Oynargül, Aysu Abdula

Ajans Prodüktörü: Tuğse Gökhan

Prodüksiyon Şirketi: Organic Film

Post Prodüksiyon: Sinefekt

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Müzik Yapım: Onur Cumaoğlu

PR Ajansı: JD Communications

Kullanılan Mecralar: TV, Dijital

Bir yanıt yazın